fbpx

Atskillig itu paren upplevde nago narhet mo saken dar de parats tillsammans med

Atskillig itu paren upplevde nago narhet mo saken dar de parats tillsammans med

Atskillig itu paren upplevde nago narhet mo saken dar de parats tillsammans med

Vem blir vi betuttad inom?

Karl lat folk iaktta manniskor saso ombads presentera somlig emotioner. Studien fann att forsavit en indivi tyckte sig fatta vad saken dar andra manniskan kande odla upplevdes aven nago hogre grad fran dragnin.

Vi kanner namligen dragnin forut persone vi tycker att vi forstar. Det finns nago uppsjo av studier kungen dit amn, andock det innefatta att ej avvika stav stora slutsatser.

Herre inneha till exempel sett att karla (och kvinn) befinner sig attraherade utav folk tillsamman motsvarighet ansiktsdrag, skada det innefatt ej kvinns nedanfor den mest fruktsamm perioden ino menscykeln. Da dras kvinn mot ansiktsdrag sasom avviker av deras egna.

Andra plugg visar att vi befinner sig attraherade utav persone tillsamman motsvarighet forhallningssatt ino skild fragor och likheter vad innefatta installnin samt varderingar kan ideligen traffas hos tva. Avensa age samt plugg visat att tv ar jamstalld underben galler karakta. Fenomenet att kolla paritet ar mo och tillsamman studerad och bekraftad hos faglar.

Hypotesen om att “kaka soker maka”, att vi vill hava en partner saso liknar oss sjalva, anses finnas bekraftad vi studier (och det finns flertal bruten det slaget). Vetenskapsma antaga att det har tillsammans overlevnad att handla da det kan tankas finnas enklare att overleva forsavitt vi begripe varandra. Mojligtvis har fenomenet att handla tillsammans biologi, odla val saso tillsammans var sociala omgivnin. Hurda vara hjarnor fungerar lira ja likas funktion. I enlighet me teorier inom neurovetenskap vill vara hjarnor minimera overraskningar.

Inom nago undersoknin fran Storbritannien fann man att befintliga par ar mer jambordig varandra i stracka, amnesomsattnin, blodtryck sam i speciell utstrackning BMI ann vad karl kan rakna med ifall en foredr sta likn ej skulle finnas. Andra plugg har visat att karl ideligen letar ett partner tillsammans dito utbildningsniva.

Skada inga bestammels utan dispens. Somlig plugg stodjer att SAMTLIG soker nago sjalvsaker partner, oavsett den egna nivan itu sjalvsakerhet.Obs finns givetvis individuella skillnader sam andra omraden darborta vi kan efterstrava skillnad.

Hypotesen om att “kaka soker maka”, att vi vill hava en partner saso liknar oss sjalva, anses befinna bekraftad via plugg.

Att peppa dragnin

BravoDate-app

Utover att studera va vi anse befinner si attraktivt hos andra inneha forskare samt kikat villi forsavitt denna kansla promenerar att appellera fram. Ino ett ryktbar undersoknin parade herre forbund studenter baserat villig varderingar och intressen, andock hane parade samt ihop par saso tyckte skilda i amnen sasom var viktiga stav de dar och lat do producera ovningar sasom syftade till att forhoja kanslan fran gemenska sam intimitet.

Ino studien sag kar att experimentet varje lyckat. fristaende av forsavit do hade gemensamma varderingar eller ej.

Ett oforhappandes br resultat, ifall karl foljt tillsamman inom myllret av dejtingprogram villi dumbur. Darbort verkar det atminstone sagt svart att konstruera fram akta kanslor emellan persone. USA s stora dejtingflaggskepp Bachelor samt Bachelorette tillats anda stamplas saso en bottennap i saken dar aspekten.

Skada forsavitt det stammer att det promenerar att uppegga fram kanslan bruten brodraskap skulle inne dejting genom appar vet befinna hejdlost succeartad, odl lange konversationerna sasom pagar har som syfte att forhoja narheten.

?? Vi befinner si annorlunda

Att vi befinner si odla annorlunda ar hoppfullt, pro da konkurrerar vi icke pa rak arm om dito partners. Det ar en starkande forstaelse for dom stad inom dejting-apparnas varld. Ta blott glim kungen vidden itu besked ino den har traden.

Hurs spelar det har funktion?

J, pro om vetenskapen kan los va det no ar sasom far oss att bliva betuttade, okar oddsen sta dig och mej att finna ratt ino karleken, med teknikens assistans!

Share this post

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *