fbpx

5 dejtingtyper n garanterat kommer stota pa online [2023]

5 dejtingtyper n garanterat kommer stota pa online [2023]

5 dejtingtyper n garanterat kommer stota pa online [2023]

Dejtingappar samt andra tjanster online ager gjort det lattare for oss att lite kontakt tillsamman nya manniskor, nagot saso likas kan inkludera att du stoter gallande atskillig skild typer it personligheter an du eljes hade gjort. Nedom reder dejtingcoachen ut vilka typerna befinner sig, ocksa hurda n hanterar do villi ultimata satt. Fotograf: Unsplash

Det ar dejtingappen Happn som inneha tagit avlastning fran dejtingmentorn och matchmakern Ane Hagen darfor att analyser do skild typerna it folk. Andock vad ar det ens stav fras att kategorisera manniskor gallande det har sattet? Marine Ravinet, Head of trends pa Happn, forklarar:

– Det a?r relevant att ka?nna mot dom skilda dejtingtyperna fo?r att veta vem du bo?r undfly och pa? sa? sa?tt klara av koncentrera pa? samtlig de ma?nniskor sasom age dito ma?l tillsamman dejting som n. Pa? sa? sa?tt blir det enklare att finna ra?tt och forbattra saken dar relationen som just n a?r omodern postum, sa?ger hon i en pressmeddelande.

Dating Mentorn Ane Hagen befinner si modern villig dito rals, och avse ocksa hon att personers beteenden bland ovrig kan formedla ett vin forsavit hur sa personens anledning tillsammans att existera livlig gallande dejtingtjansten ar:

– Na?r hane letar efter nago partner online a?r det viktigt att vet dom underliggande anledningarna mot att ma?nniskor a?r aktiva pa? dejtingappar. Dom finns do saso a?r aktiva fo?r att finna nagon kompanjon alternativ vidg sitt sociala na?tverk. Och darnast finns det dom sasom a?r omodern efter bekra?ftelse, forklarar hon.

Ka?nner ni ate situationen na?r du samt din crush chattar tillsamman varandra, det a?r lustigt, fa flirtigt och intensivt skad det blir icke mer? D chattar nog at sam tillsammans dagligen samt la?r ka?nna varandra mer och mer skad er talar aldrig om att traffas i verkligheten. Forsavit du fo?resla?r att ni skal tra?ffas fa?r du med sto?rsta rimlighet e otydlig besvarande.

– De finns do saso leker krin, saken da ha?r typen a?r ofta uttra?kad samt onska pa? na?gra flirtar inte me att go?ra na?got mer tillsammans det. Personen kan plo?tsligt fo?rsvinna alternativ lagg av replikera fo?r att darefter dyka up tillbaka aterigen na?sta ga?ng hen a?r uttra?kad, sa?ger Ane Hagen.

2. Saken da o?verserio?sa

Antagligen ager n sto?tt pa? typen saso sta?ller ma?nga samt personliga fra?gor sam som absolut vill la?ra ka?nna dej innan er tra?ffas pa? riktig? D chattar ifall tidevar familjer, goromal, favoritra?tter och dro?mresor. Fo?rmodligen chattar ni nagorlunda la?nge sam ganska pratar du i telefon fore er traffa. Det dro?jer troligen fore d tra?ffas skad na?r du va?l ga?r pa? nago fo?rsta dejt ager du redan skaplig check pa? varandra.

– sjalv kallar detta fo?r saken da o?verserio?sa typen, idelige a?r personen ra?dd fo?r att go?ra felbedomning samt vill kunn sa? jatte- sasom mo?jligt fore de besta?mmer tra?ff med na?gon. De testar sam sta?ller ma?nga fra?gor fo?r att se mo att do matchar enastaende tillsammans tillsammans sin crush, sa?ger Ane Hagen.

3. Saken da ota?liga

Du har ett pur crush och ni bo?rjar prat pa internet tillsammans varandra men det dro?jer ick la?nge, kanske endast postum e halla, saso din crush fra?gar ifall d amna traffas. Saken da ha?r typen a?r inget djavulen bruten att prat pa internet inte me vill hellre tra?ffas pa? ett ga?ng fo?r att kolla forsavitt det klickar ino verkligheten.

– saken da ota?liga typen a?r saken da saso vill tra?ffas bums, na?stan utan att sa?ga goddagens. Vanligtvis tycker personen att det a?r ba?ttre att la?ra ka?nna varandra i verkligheten andock stundtals kan det ocksa? bero pa? att dom inneha sva?rt och anser att det a?r jobbigt att kommunicera skriftligt igeno nago chatt, sa?ger Ane Hagen.

4. Den sasom blott a?r omoder postum en kva?ll

Det a?r fredagskva?ll och det plingar till i din telefon, en fars crush. Det plingar at ater och crushen har skrivit mot de, du bo?rjar prat pa internet och det a?r komisk och flirtigt. Eventuellt besta?mmer d er fo?r att mo?tas op alternativt sa? skriver ni dagen efter ate skad da? a?r din crush ick oforandrad eldsjal. Ka?nner n upprepa det har? I sa? nedgang age ni antagligen sto?tt pa? typen som vill fa? crushes bara fo?r nagon kva?ll.

– En fraktion som anva?nder dejtingappar letar efter na?gon att pipp tillsammans, do kan fasten meda eftersoka en serio?s French flickor fГ¶r Г¤ktenskap kompanjo. Det a?r da?rfo?r betydelsefullt att ni som letar postumt e la?ngvarigt fo?rha?llande a?r vars om hur sa n so?ker. Det a?r ocksa? finfin att ta?nka pa? att a?ven forsavit personen ni tra?ffar age sagt att hen letar postumt e serio?st fo?rha?llande beho?ver det icke innebar att det a?r tillsamman dig, sa?ger Ane Hagen.

5. Saken da sasom so?ker bekra?ftelse

En fars crush: du skriver na?got skada fa?r inte ett dyft besvarande. Da? nog n inneha sto?tt pa? typen som blott vill crushes fo?r uppma?rksamheten andock som ej a?r mer hagad a?n sa?.

– Det a?r ma?nga sasom anva?nder dejtingappar fo?r att fa? uppma?rksamhet och bekra?ftelse. Somlig antagligen till samt tillsamman inneha en fo?rha?llande skad vill betrakta hur do sta?r sig pa? singelmarknaden. Det kan ocksa? gora forsavit att personen anva?nder bekra?ftelsen fo?r att dyka up o?ver ett ex eller ett crush som ick slutade sa? bra, sa?ger Ane Hagen.

Share this post

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *