fbpx

Enkom att vidga Tinder-appen samt beror ”nu ganska det hander”

Enkom att vidga Tinder-appen samt beror ”nu ganska det hander”

Enkom att vidga Tinder-appen samt beror ”nu ganska det hander”

Befinner si ick folk mer ann foton? Sasom nar ni age kemi tillsamman nagon sam ”det bara uppg klick”. Sjalv anta att dragnin bygger mer gallande interaktionen emellan folk annu enkom bilder villi en monitor. Jag tycker jag att det befinner sig relevant med skamtlynne sam att veta innehava vettiga prat tillsammans en. Forsavit du mot e gallande en hemmafest, villi jobbet alternativt mo samt med villig nago bardisk odl kommer ni att klara av uppleva utav nago vibe saso inte gar att gripa i nago Tinder-profil. Manga kompisar har sagt att folk sasom dom ager dejtat utstott apparna befinner sig manniskor sasom do sannolikt icke skulle svepa hoger villig. Fantastiska dejter, andock tummen agerar snabbare ann hjarnan villig Tinder. Pa det sattet skiljer det sig ick odl avsevart fran. Sam det befinner si nagon hejdlost dyster forandring inom upptradande. All beter sig icke kungen det har sattet, andock jag antar att var forstaelse itu dragnin skiftning nar dejting­apparna blir oskriven regel.

Pro vi ska inte forgata att do narvarande apparna befinner sig vinstdrivande foretag. Tavlan Group ha sajter samt appar sasom Tinder, Tavlin, OkCupid, och Plenty of Fish. Dom ager dessutom atskilliga lokala dejtingappar inom Tyskland, Frankrike och Japan. Deras intakter okade till 461 miljoner dollar under sommaren. Jag forestaller mig likasa att hon skrattar bot vagen till banken. Darfor att foretagen ska fortskrida forvarva pengar sa vill de att vi skall hantera apparna odl massor sam sa lange sasom mojligt.

Liberal karlek? Scrolla, sukta efter, chatta och svajpa; varenda festlig, charmig, behaglig och intellektuell. Att vidmakthalla forehavande villig 15 appar centru inom New Yorks pulserande dejtingscen blev gansk ett helttidsjobb sta Tanvir Mansur.

Villig Tinder tillats dopaminet dig att amna anvanda appen mer

35 andel bruten de svenska spraket singlar som anvander dejtingappar alternativt -sajter loggar in atminston en passag ifall dagen. Det visade RFSU s efterforskning ”Kadiskollen” a 2016. 39 procent loggar RumГ¤nska kvinnor dejta in atminston nago passage inom veckan. Nagot saso befinner si gemensamt sta de majoriteten appar – oavsett forsavit det befinner sig Grindr, Tinder alternativt Bumble – befinner sig att de befinner sig designade for att manniskor skal svajpa lange. Samt idelige. Nar mi svajpade saso mest varje det bokstavlig atskillig timmar per dag. Jag klarade inte fran att lagga ner telefonen. Oavsett hurda somnig mi var sa kravdes det inte mycket energi att dra para tummen til hoger och vanster sam studer skilda profiler.

Nar n matchar tillat ni ett pris itu hjarnan. Det kallas dopamin. Det befinner sig nago signalsubstans som i sjalva verket motiverar persone att foreta saker. Kroppen mar forbattring bruten det villig portratt sikt, och hjarnan vill revidera det saso gav dej saken dar kicken. Nago sadan boost kan du likas fa nar du shoppar, lirar TV-spel alternativ om n tar droger. Alternativ spelar forsavitt kosing. Precis sadana don sasom det ar inte svar att fastna stav. Alltid n matchar kan ni fa nagon dopaminkick, samt alltid en skriver e anslag. Alternativt nar saken dar darborta personen du synnerligen vill raka abrupt svarar. N kan at samt tillsamman ringa su forsavit du avga hantera appen.

Apparna tjanar valdigt mycket deg

Dessutom tillats ni nagon storre spark utav att vanta sig de att nagot finemang skal ske. skanker dig e lyckorus. Det har kanner till utvecklarna. Eftersom skickar do ocksa notiser samt e-post at dig for att ni ska starta appen ater. Do ager bilda algoritmerna sasom styr vilka profiler, eller fotografi, som visas sta de. Salede styr dom ocksa hurdan mycket n kommer atnjuta matchningar. Och ju mer oregelbundet matchningarna sker, desto mer kommer ni bli hooked. Exakt saso tillsamman en en­armad missdadare – forsavitt du enkom vinner intermittent postumt att aga dragit inom spaken, emeda kommer ni vilja agera igen.

Share this post

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *